Someday Everything Will Make Perfect Sense

Someday Everything Will Make Perfect Sense

19 september 2011

Åh
Det var ju för länge sedan man skriver här inne och verkar som alla mina blogg vänner har avslutat sina blogg. Det tycker jag är väldigt synd, tycker ju om när de uppdatera roliga och spännande saker, men alla tröttnar väl på det.

Över ett år sen jag uppdatera blogg så kan jag säga att det ha hänt massor med mitt liv, både positiva och negativa. Men jag bitter ihop och kämpa på som bara den. Har blivit Crupier på Cherrys Casino och samtidigt undersköterska, hehe 2 helt olika jobb man har för dag och natt. Kämpigt vissa helger men det ska gå det med.
Jag gillar läget :)

Det negativa med 2 olika jobb är att man inte får så mycket ledighet på helgerna och ha tid över till verkan partaj eller för den man "gillar/älskar". Det mår jag dåligt av, känner mig otillräckligt, när man aldrig ha tid för den man bryr sig om. Finns där för han när han mår dåligt och behöver stöd och hjälp. Känner mig som ett stort EGO och det är inte jag stolt över. Måste nog lugna ner mig lite med jobb och lägga mer fokus på de man bryr sig om så att de inte känner sig utanför.
Jag gör mitt bästa.

Anledning till att jag jobba så mycket för att jag sparar pengar till resan. Jag åker till Thailand den 28 november och ska vara där 4 veckor och jag längtar som bara det.
Men jag kommer saknar en viss person så otroligt mycket. Nu när han har flyttat till en ny stad och lite längre avstånd mellan oss än det var innan så känner man sig ännu mer ensam och jag vet det är likadan för han. Men vi ska klara det, ingen avstånd är för lång om man älskar varandra.

1 kommentar:

  1. Trevligt att du har hittat tillbaka:) Och så avis är jag på dig för thailandsresa. Du är stark så jag vet att du kommer klara av de både sakerna:) Puss å kramar

    SvaraRadera